Képgaléria
Nagyon „becsapós” és zavaró lehet az interneten található plasztikai sebészeti beavatkozások képeinek nézegetése, értékelése, ha nem tudjuk, hogy mit is kell látni, észrevenni rajtuk. Részletes magyarázatot talál a lap alján, vagy kérjük, kattintson ide
 
   Mell
 

Mellplasztika Mellnagyobbítás képek Mellnagyobbítás Mellplasztika képek Mellfelvarrás Mellfelvarrás
Mellnagyobbítás mellfelvarrás Képek Mellnagyobbítás és
mellfelvarrás együtt
Mellplasztika képek Mellkisebbítés Mellkisebbítés
mellkorrekció fejlődési rendellenesség képek Fejlődési rendellenességek
és aszimmetriák
Férfi mellkisebbítés gynecomastia képek Férfimell-kisebbítés,
gynecomastia
Mellplasztika mellkorrekció képek Mellnagyobbítások utáni
korrekciós műtétek
   
       
   Fej és nyak    

arcplasztika képek Arcplasztika,
nyakplasztika
szemhéjplasztika képek Szemhéjplasztika
Orrplasztika képek Orrplasztika fülplasztika képek Fülplasztika
ajakfeltöltés képek Ajaknagyobbítás ajakhasadék nyújszáj képek Ajakhasadékok
ráncfeltöltés képek Ráncfeltöltés botox kezelés képek Botox (Vistabel) injekciós
kezelés
arcplasztika állkisebbítés képek Állkisebbítés arcfeltöltés képek Arcimplantátum-
beültetés
       
   Törzs és végtagok    

hasplasztika képek Hasfalplasztika zsírszívás zsírleszívás képek Zsírleszívás
intim plasztika képek Intimplasztika combplasztika képek Combplasztika
felkarplasztika Felkarplasztika vádliplasztika képek Lábszárvastagítás, 
vádli implantátum
fenékplasztika fenék implantátum képek Fenéknagyobbítás hegkorrekció képek Hegkorrekció
anyajegy képek Anyajegyek,
bőrdaganatok
   
 
 
A fotódokumentáció kizárólag a New Contour Plasztikai Sebészet – a Balajthy Plasztikai Sebészet – Dr. Balajthy Tibor műtéti eredményeit mutatja be. Pácienseink minden esetben beleegyezésüket adták műtét előtti és utáni képeik nyilvános felhasználásához, mely értékes segítséget jelent az Ön tájékozódásában. Bármelyik képre kattintva annak nagyított változata is megtekinthető.

Néhány képen – elsősorban az 5-10 évvel ezelőtt készülteken – legnagyobb igyekezetünk ellenére is látszódnának ékszerek, melyeket – hasonlóan egyes nagyon jellemző tetoválásokhoz is – számítógépesen torzítottunk (kockáztunk), de ezek a változtatások nem érintették a műtéti területet vagy a műtéti eredményeket. Az arcon és a szem környékén végzett beavatkozásokat mutató képeken a szemeket vagy szemhéjműtétek bemutatása esetén a szemet (a szem színét) kitakartuk vagy megváltoztattuk a páciensek személyiségi jogainak védelmében.

Felhívjuk továbbá tisztelt figyelmét, hogy a weboldalainkon elhelyezett bármilyen tartalom, így képgalériánk anyaga is kiemelt szerzői jogvédelem alatt áll, felhasználása kizárólag előzetes írásbeli engedélyünk esetén lehetséges. Kérjük, olvassa el figyelmesen az ezzel kapcsolatos jogi vonatkozásokat a „Fontos információk” menüpont alatt
 

Hogyan nézzük a műtétek előtti és utáni képeket?
 
1. Megvilágítás, látószög, fókusztávolság, képkivágás, háttér, ruhadarabok, testtartás, esetleges smink tekintetében a fényképkészítés technikájának teljes mértékben szabványosnak, egyformának kell lennie. Ezek véletlen vagy szándékos módosításával könnyen elérhető, hogy a műtét előtti kép rosszabbul, a műtét utáni pedig jobban néz ki a valóságnál. 

2.  A fényképek elkészítésében látható összhang, harmónia sokat elárul a plasztikai sebész gondosságáról, precizitásáról, a részletekre való odafigyeléséről – megbízhatóságáról. Ha a fotók nem semleges háttér előtt – és  mellek esetén nem a derékra tett kezekkel – készültek, az sokat árul el a plasztikai sebész igényességéről.

3.  A mellnagyobbítások eredményei majdnem mindig jól néznek ki, ha ferde szögből fényképezik őket. Viszont szemből készült képeken ítélhető meg jól a szimmetria (egyenes, természetes tartásnál!), az oldalfelvétel pedig az elődomborodás mértékét, formáját, arányát mutatja meg. Teljesen értelmetlen kizárólag ferde szögből készült felvételeket nézegetni, ugyanakkor, ha térben „érezni”’ szeretnénk a valós eredményt, a ferde (45 fokos szögből) készült felvételek szinte elengedhetetlenek.

4.  Ha térfogatot akarunk megítélni, a legtöbb esetben több irányból készült felvételeket kell összevetni, hogy valós képet kapjunk az eredményről. 

5.  A közvetlen műtét utáni időszak kivételével rendszerint a korai eredmények (2-6 hónappal műtét után) néznek ki a legjobban, mert addigra az észrevehető nagyobb duzzanatok eltűnnek, de még marad ahhoz elegendő duzzanat a szövetek között, hogy elfedje az egyenetlenségeket, kontúr hibákat, és a bőr simának tűnik. Ezért is fontos az arc, orr és különösen a mell műtéti eredményeit egy éves vagy későbbi időpontban is bemutatni.  

6.  Még egy szerényebb képességű szakembernek is lehetnek néha jó eredményei. Próbáljuk a plasztikai sebész munkájának egészét megítélni, azoknak a műtéteknek az eredményeit is áttekintve, amik lehet hogy soha nem is lesznek érdekesek számunkra, így egy átfogó képet és benyomást kaphatunk róla. Több szakember munkáját alaposabban megnézve pedig látni kezdjük majd a különbséget az egyes plasztikai sebészek között is.

7.  A műtéti eredmények képein a plasztikai sebész stílusa, esztétikai érzéke is áttűnik. Éppen úgy, ahogy mindenkinek más a véleménye arról, hogy ki a világ legszebb asszonya, minden plasztikai sebésznek mást jelent az ideális-esztétikus mell, a tökéletes arc vagy orr. Próbáljuk megítélni, hogy melyik plasztikai sebész ízlése, stílusa felel meg nekünk a legjobban.

Kiemelten ajánljuk figyelmébe a „Hogyan válasszunk plasztikai sebészt?” oldalunkat.