G-pont-nagyobbítás – G-pont-feltöltés

A G-pont nevét felfedezőjéről, Ernst Grafenberg német nőgyógyászról kapta, aki még 1950-ben leírta, hogy a G-pont a hüvely elülső falán található borsónyi-babnyi „mirigy”, ennek ingerlése intenzív gyönyörhöz juttatja a nőt.
A mai napig vitatott, hogy minden nőben megtalálható-e egyáltalán ez a pont vagy terület, illetve hogy a G-pont izgatása által elérhető gyönyör mennyiben különbözik mind a hüvelyi, mind a csikló orgazmusától, az mennyire intenzívebb, erősebb. Számos, az irodalomban megtalálható vizsgálat azt igazolja, hogy a G-pont a legtöbb, izgalmi állapotban lévő nőben tapintható, és sokukban az általa elérhető orgazmus erőteljesebb, intenzívebb, mint a csiklói.

 
Intimplasztika g-pont feltöltés


A G-pontot megtalálni általában nem egyszerű feladat, a legtöbb esetben a hüvely elülső falán, azaz hasi oldalán található, kb. 2-5 centiméterre a hüvelybemenettől. Területe kicsit érdesebb, mint a környezete, tapintása olyan, mint egy kissé keményebb szivacsé, mérete borsónyi-babnyi, izgalmi állapotban növekszik.

A G-pont felszívódó, hyaluronsav-készítményekkel való feltöltése megnövelheti a szexuális élményt, intenzívebbé teheti az orgazmust, az intim pillanatokat, fokozhatja a szexuális vágyat. Sokan számolnak be akár többszörös orgazmus átéléséről.

 
Nagyon fontosnak tartjuk kiemelni, hogy az eljárás az interneten és a médiában terjedő hírekkel ellentétben NEM ALKALMAS a G-pont „aktiválására”, és csak olyan hölgyeknek ajánljuk, akiknek már volt G-pontos orgazmusa.


Kizárólag a meglévő szexuális élmény fokozódását várhatjuk a beavatkozástól, a G-pont feltöltése nem segít az orgazmusra való képesség kialakításában!


Szintén nem ajánljuk a beavatkozást meglévő, szexualitással kapcsolatos akár testi, akár lelki problémák esetén.
  Intimplasztika g-pont töltés


A G-pont feltöltését ambuláns beavatkozásként végezzük, előkészítést követően néhány percet vesz igénybe, minimális kellemetlenséggel jár, és a beadott anyag felszívódási idejétől függően akár 6-12 hónapig is hatékony. Gyakorlatunkban csak injekciós hyaluronsav-készítményeket alkalmazunk, azokból is a legjobb minőségűeket, melyeket a hüvely hámrétege alá fecskendezünk be a megfelelő helyre.

Fontos megérteni, hogy a G-pont területe közvetlenül a húgycső lefutása mentén helyezkedik el, ezért az úgynevezett általános szövődmény-lehetőségeken (vérzés, duzzanat, fájdalom, stb.) kívül fennáll a húgycsősérülés, komoly vizelési problémák lehetősége is, tehát a G-pont-feltöltést bízza tapasztalt szakemberre!

Ajánljuk figyelmébe az „Intimplasztika” menüpont alatt található beavatkozásainkat, ahol a szeméremtájék teljes fiatalításával egyszerre elvégezhető, a G-pont területének épségét megőrző, az örömszerzésért felelős beidegzés biztonságát nem kockáztató hüvelyműtéteinkről is olvashat.