Milyen beavatkozásokat nem végzünk?

Nem végzünk hímvessző-hosszabbítást, noha hosszú éveken keresztül végeztünk, mert a beavatkozásra jelentkező páciensek közt túlságosan magas az urológiai és a lelki okokból alkalmatlan jelentkezők száma, akiknél a műtét ellenjavallt. Sajnos az a tapasztalatunk, hogy az ilyen páciensek egy jelentős része minden erőfeszítésünk ellenére ezeket a kockázatokat letagadja, elhallgatja.

Nem végzünk hímvessző-vastagítást, mert ez a műtét nem végezhető jó eredménnyel, tekintve, hogy a hímvessző bőre alatt zsírszövet normálisan nincs (azaz a természet vagy a Jóisten oda nem tett zsírt), ezért az oda beültetett zsírszövet felszívódik, ráadásul egyenetlenül, ami igen kedvezőtlen esztétikai hatású. 

Nem végzünk korrekciós műtéteket transzvesztita pácienseknél, ugyanakkor végzünk korrekciós műtéteket a tőle jól elkülöníthető transzszexualitás esetében.

Nem végzünk semmilyen testékszer-beültetést, mert az nem plasztikai sebészeti műtét, hanem károkozás.

Nem végzünk aranyér-műtéteket, mert ez a beavatkozás a használt műtőink sterilitását veszélyeztetné, minden alkalommal nagytakarítást téve szükségessé más műtétek előtt.

Nem végezzük friss sérülések, balesetek ellátását, mert nem rendelkezünk ehhez kellő ügyeleti kapacitással, azaz nem adunk ügyeletet.

Nem végezzük fertőzött sebek, benőtt köröm, égési sérülés ellátását a fenti két együttes ok miatt.

Nem végzünk ortopédiai műtéteket (kalapácsujj-, bütyökműtét), mert azok nem plasztikai sebészeti műtétek.

Nem végzünk rosszindulatú melldaganatok eltávolítását és melldaganat műtéte utáni mellhelyreállító műtéteket, mert ezek több szakmát is érintő feltételrendszere és a szükséges finanszírozási, egészségbiztosítási háttér nem adott.

Nem végzünk hajátültetést, hajbeültetést, mert plasztikai sebészünk nem szereti ezt a munkát végezni, viszont javaslunk hozzá európai szintű szakembert.

Nem végzünk mezoterápiás beavatkozásokat (a bőr fiatalítását célzó sok-sok injekcióval járó kezelést), mert egyáltalán nem hiszünk annak hatékonyságában, magyarul kuruzsláshoz közeli beavatkozásnak tartjuk.

Nem végzünk lágylézeres beavatkozásokat, mert kuruzslásnak tartjuk azokat.

Nem végzünk lézerrel anyajegy-eltávolítást, mert azt veszélyesnek, megbízhatatlannak és rossz eredményűnek tartjuk.

Nem végzünk „zsírbontást” endermológiával, vákuum-kezeléssel, hőkezeléssel, lézerrel, külső ultrahanggal, mert nem hiszünk ezek hatékonyságában.

Nem végzünk az arcon "szálbehúzásos"  beavatkozásokat, mert ezek hatástalanságában biztosak vagyunk – meggyőződtünk felőle.