Kedvezmények

Tisztában vagyunk vele, hogy az átlagos magyarországi jövedelmek és a plasztikai sebészeti műtétek költsége és az ezzel szorosan összefüggő árak egymással ellentmondásban vannak, nem úgy, mint Nyugat-Európában, ahol az átlagos jövedelmek jóval magasabbak. Ugyanakkor nyilvánvaló, hogy vállalkozásunk költségei egy beavatkozás árában egyre meghatározóbb tényezők, az ún. árrés, azaz haszon pedig jóval kisebb, mint Nyugat-Európában szokásos. Pácienseink megelégedettségét, a tőlük elvárható, mások felé szóló ajánlásunkat erősbítendő számos esetben adunk rendszeresen árkedvezményeket:

Több, egymást követő műtét során a második műtéttől kezdve legalább 10-15% műtéti árkedvezményt adunk.

Egyszerre elvégeztetni kívánt, a kockázatokat nem fokozó beavatkozások esetén akár 25% műtéti árkedvezménnyel számolunk.

Újabb, más problémával hűségesen visszatérő pácienseink legalább 15-20% műtéti árkedvezményre számíthatnak.

Műtéti szüneti időszakokat (december második fele, augusztus) követő közvetlen időszakokban akkor sem emelünk árakat, ha erre a jóval korábban (fél-egy éve) sorra került konzultáció során adott ár után már az infláció miatt rákényszerülnénk. Ez lehet 10% is.

Olyan pácienseink, akik műtétüket követően több más pácienst is küldtek hozzánk, akiknél szintén beavatkozásokat végezhettünk, más, újabb műtétük során akár 30% műtéti árkedvezményt is élvezhetnek.

A legnagyobb megbecsülésnek és bizalomnak tartottuk és tartjuk, hogy egy családból hosszú évek alatt egymás után három leánytestvérnél is végezhettünk mellnagyobbítást. Ezt a második, de még inkább a harmadik műtét árában is éreztettük…

Plasztikai sebészetünk vezetője karitatív alapon 16 éven keresztül, 2011-ig (amikor már a legalapvetőbb feltételek, pl. gézlap is hiányzott a műtőből) végzett többnyire életmentő jellegű helyreállító plasztikai sebészeti műtéteket az Országos Idegsebészeti Tudományos Intézetben koponyatető- és gerinctájéki lágyrészhiányok pótlására. Sajnos mivel létrehozása után korán megszűnt, nem vehetett részt a Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Társaság Pro Bono programjában, de minden olyan esetben, amikor helyreállító gyermek-plasztikai sebészeti feladattal tisztelik meg, maximális árkedvezményeket ad. Olyan mértékűeket, hogy ha mindig ilyen árakon dolgozna, vállalkozását biztosan csődbe vinné.

A legtöbb esetben, amikor máshol végzett plasztikai műtétek utáni olyan szövődmények korrekciójával keresnek meg bennünket, amelyek létrejöttében a páciensnek felróható ok nem található, méltányos engedményeket szoktunk adni, mert az empátián túl tisztában vagyunk azzal is, hogy sikeres korrekciónk szélesítheti szakmai megbecsülésünket és hírnevünket mások felé is.

Gyakran vállalunk speciális helyreállító plasztikai sebészeti műtéteket elsősorban fejlődési rendellenesség után (mell, ajakhasadék, kéz) olyan áron, melynél figyelembe vesszük az elérhető eredmény után várható hírnév- és reklámértéket is, ami gyakorlatilag önköltségi árat jelent.
Egészségügyi dolgozóknak igyekszünk lehetőségeinkhez képest a fentiekhez hasonló vagy nagyobb kedvezményeket adni.