Bemutatkozunk

Tisztelt Hölgyem, tisztelt Uram, kedves leendő Páciensünk!

 

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk plasztikai sebészeti szakorvosi tevékenységünket, mely egy magánklinika atmoszférájával, de a kórházi háttér biztonságával szolgálja az Ön biztonságát és kényelmét. Plasztikai sebészetünket 1990-ben hoztuk létre, az elsők közt a hasonló magánpraxisok közt. Korszerű, nemzetközileg elfogadott műtéti technikákat, felszereléseket, anyagokat és eszközöket használunk, melyeket évente korszerűsítünk, folyamatosan felújítunk. Munkatársaink a maguk szakmájában profi, magasan képzett és gyakorlott szakemberek, sok éves vagy több évtizedes tapasztalatokkal.
 

 

Munkatársaink:
Dr. Balajthy Tibor
plasztikai sebész, sebész, gyermeksebész, kézsebész, a New Contour Plasztikai Sebészet és a Balajthy Plasztikai Sebészet vezetője
Dr. Balajthy Tibor plasztikai sebész    
           
 

Nálunk lehetőség van egyes esztétikai és helyreállító műtétek várható eredményének előzetes számítógépes modellezésére is. 1992 óta műtétről-műtétre összehasonlítjuk a megtervezett, modellezett műtéti eredményeinket az egyes műtétek után elért valóságos eredményeinkkel, és az egyre kisebb különbségek elemzése segít az egyre jobb megközelítésű számítógépes modellezés módszerében. Alapos kikérdezés (az egészségügyi előzmények felmérése), részletes vizsgálat és tükör előtti megbeszélés, írásbeli szakvélemény és a szóbelin túl írásbeli tájékoztatás szolgálja a lehető legjobb eredményt és a kockázatok minimális szintre szorítását. A pácienssel történő konzultáció és megbeszélés után már 1990-ben is természetesnek tartottuk, hogy kérés nélkül, írásban is átadjunk egy részletes plasztikai sebészeti szakvéleményt a javasolt és a nem javasolt beavatkozásokkal, szükséges vizsgálatokkal és feltételekkel, továbbá az árajánlatot. Ezzel a mai napig is egyedül állunk hazánkban. Úgy véljük, ez tovább erősíti plasztikai sebészetünk szakmai hírnevét és hitelét, mert „az írás megmarad”, a sokszor hitelét vesztett „szó pedig elrepül”. Az Önnek szóló egyéni ellátás és gondozás, a személyes légkör mellett áraink lényegesen alacsonyabbak, mint az Nyugat-Európában általános. Hívjon minket, köszönjük bizalmát!

 
Plasztikai sebészet műtő
Plasztikai sebészet műtője
   
A legkorszerűbb, az USA-ból származó endoszkópos műtéti technikáinkat amerikai, német és angol felszerelésekkel, berendezésekkel, műszerekkel, anyagokkal végezzük. A bal oldali képen az általunk 1993-97-ig használt, de még ma is korszerűnek számító, amerikai, olasz és német berendezésekkel felszerelt műtőnk látható. A jobb oldali képen a jelen kor szakmai elvárásait is meghaladó műtőnk egy részlete látható.


A Balajthy Plasztikai Sebészet vezérelvei:

Legfontosabb célunk, hogy a lehető legpontosabb és legkörültekintőbb tájékoztatás, felvilágosítás, konzultáció után az egyéni igényekre szabott és mindig több lehetséges módszerből a pácienssel közösen kiválasztott beavatkozással, eljárással érjük el biztonságos és körültekintő kivizsgálás után a lehető legnagyobb megelégedettséget és tartós eredményt, miközben a diszkréció és a páciens kényelme, de legfőképpen biztonsága az első szempont. Arra törekszünk, hogy pácienseink Európa legmagasabb szakmai szintjeivel mérhető ellátást kapjanak.
Fontosabb az, hogy eggyel több elégedett páciensünk vigye tovább szakmai hírünket, minthogy eggyel több valamilyen beavatkozást „eladjunk”. Nem gondoljuk, hogy a beavatkozások száma, inkább, hogy azok minősége adja meg a jó hírnevet és elismerést. A plasztikai sebészet vezetője elsősorban, másodsorban és sokadszorra is ORVOSnak tartja magát, és csak sokkal hátrébb a sorban egy vállalkozás szakmai vezetőjének.


A Balajthy Plasztikai Sebészet szolgáltatásai:

Beavatkozásokat, műtéteket helyi érzéstelenítésben vagy/és vénás nyugtatásban is végzünk, ambuláns módon, vagy szükség esetén kórházi benntartózkodással. Műtétek altatásban vagy gerincközeli érzéstelenítésben is lehetségesek. Elhelyezés egy különleges adottságú magánklinika fürdőszobás, korszerű, kellemes, egyágyas, a 4 csillagos szállodai elhelyezésnek megfelelő kórtermeiben, gondos és szakszerű ápolással.

 
Plasztikai sebészet kórtermünk
 
A páciensek ápolását korszerű, kellemes és jól felszerelt környezetben hozzáértő szakembereink végzik.

 
A minimálisan szükséges bentfekvéses ápolás után távolabbi lakosok részére egy közeli szállodai elhelyezés megszervezését vállaljuk. A munkában résztvevők száma nem nagy, de éppen ez adja meg a profi és összehangolt csapatmunka lehetőségét. Több olyan műtéti beavatkozást végzünk, melyet az adott formában és módszerrel nemcsak, hogy hazánkban nem végeznek máshol, de Európában is kevés helyen. Európában az elsők közt, hazánkban elsőként kezdtünk olyan endoszkópos műtéteket, melyeket nagy gyakorlattal ma rutinbeavatkozásként, minden héten végzünk. Rendszeresen végzünk olyan beavatkozásokat, melyeket hasonló formában rajtunk kívül csak pár helyen, az USA-ban, Dél-Koreában és észak-Japánban, Hokkaido szigetén végeznek csak. Munkatársaink több nyelven beszélnek. Az esztétikai plasztikai sebészet csaknem teljes palettája mellett számos helyreállító plasztikai sebészeti műtétet is végzünk.

  
A leggyakrabban végzett műtéteink

1995 óta végezzük az alábbi speciális video-endoszkópos műtéteinket, apró rejtett helyeken levő metszésekből, kamera és monitor segítségével:
 
- endoszkópos homlok-, halánték-, szemöldökemelés
- endoszkópos homlok-, orrgyök-ránctalanítás
- endoszkópos arcközépemelés
- endoszkópos nyakplasztika
- endoszkópos mellnagyobbítás hónalji behatolásból
- endoszkópos férfimell-kisebbítés hónalji behatolásból
 
 
További műtéteink:
- orrplasztika (orrműtéteinket 1994 óta - gyakran sövényműtéttel együtt - tampon nélkül végezzük speciális szövetragasztásos technikával, leggyakrabban altatásban)
- szemhéjkorrekciók (törekszünk a legkorszerűbb és tartósabb eredményt adó zsírmegtartásos módszerek alkalmazására)
- nyak- és arcplasztika
- ajaknagyobbítás (injekcióval vagy saját anyaggal (zsírral vagy halántéki izombőnyével) is)
- mellnagyobbítás (a páciens számára legkedvezőbb mell alatti, bimbóudvari, hónalji behatolásokból egyaránt, mellizom vagy szükség esetén izombőnye alatti rétegben, a páciens egyéni adottságaihoz és elvárásaihoz legjobban igazodó típusú, de a legjobb minőségű mellimplantátumokkal)
- mellfelvarrás, mellkisebbítés (mellfelvarrást szükség esetén mellnagyobbítással együtt, egy műtéttel végzünk)
- zsírleszívás (mely többnyire nem helyi érzéstelenítésben történik, speciális vékony kanülös, az egyenetlenségeket is korrigáló Tumescens technikával végezzük)
- fülkorrekció (különböző alaki rendellenességekre különböző műtéti módszerekkel)
- hasfalplasztika (többféle műtéti megoldással, de mindig a fehérnemű és fürdőruha szabásvonalakat követve)
- felkarplasztika és combplasztika
- hegkorrekció, bőr- és lágyrészdaganatok korrekciói
- ráncok és redők injekciós kiemelése
- műtétek utáni állapotok esztétikai javítása
- a külső nemi szervek műtétei, intim-műtétek, hüvelyszűkítés, gátplasztikakisajak-kisebbítés, szűzhártyaképzés
- gyermek plasztikai sebészet, fejlődési rendellenességek korrekciója


Kedves Páciensünk!

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keresse fel plasztikai sebészetünket telefonon, e-mail-ben, hogy vizsgálati időpontot tudjunk egyeztetni Önnel. Kérésére külföldre részletes kérdőívet küldünk Önnek, melynek kitöltése és a kérésünk szerint készült fényképekkel számunkra történő megküldése után részletes előzetes plasztikai sebészeti szakvéleményt és árajánlatot tudunk Önnek adni úgy, hogy megjelöljük a minimálisan szükséges itt-tartózkodás időtartamát is.